Laarbrug.nl

Fluister bootjes

Huur een fluisterboot en doe uzelf te goed aan al het mooie wat de rivier de Regge te bieden heeft. Geniet samen met vrienden of familie van de prachtige omgeving. De fluisterboten zijn eenvoudig te besturen en zijn geschikt voor jong en oud. Er is geen vaarbewijs voor nodig. U kunt de fluisterbootjes per uur reserveren. Voor de kinderen zijn er veiligheidsvestjes aanwezig. De fluisterboten zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.
De mogelijkheden:
  • Fluisterboot met picknick:
    Bij aankomst staat er een kopje koffie met gebak voor u klaar. De kinderen kunnen een glaasje frisdrank krijgen en als ze geen gebakje willen kunnen ze een plakje cake nemen. Dan stapt u met uw gasten in de fluisterboot om een tochtje te maken over rivier de Regge. U krijgt van ons een heerlijk gevulde picknickmand mee. Na ongeveer 1,5 uur bent u weer terug bij het restaurant. De kinderen kunnen eventueel nog even op het luchtkussen of op de schommels spelen en de ouderen kunnen op het terras of in het restaurant nog even bij praten. .
Fluisterboot met aansluitend pannenkoeken eten.
  • Bij aankomst staat er een kopje koffie met gebak voor u klaar. De kinderen kunnen een glaasje frisdrank krijgen en als ze geen gebakje willen kunnen ze een plakje cake nemen. Dan stapt u met uw gasten in de fluisterboot om een tochtje te maken over rivier de Regge. Na ongeveer een uurtje zijn we terug bij het restaurant. De kinderen kunnen eventueel nog even op het luchtkussen of op de schommels spelen en de ouderen kunnen op het terras of in het restaurant nog even bij praten. Wanneer u trek krijgt kunt u aan tafel. U gaat dan genieten van een lekkere pannenkoek. U kunt kiezen uit 4 verschillende soorten pannenkoeken.
U kiest hier het aantal bootjes. Max 6 volwassenen per bootje