Laarbrug.nl

Buggytochten met meer dan 25 personen:

Wilt u een buggytocht organiseren voor meer dan 25 personen dan kunnen we dat ook voor u realiseren. We hebben verschillende mogelijkheden om dit te realiseren.
De mogelijkheden:
 • Een buggytocht combineren met de elektrische steps
 • Een buggytocht combineren met de huifkar
 • Een buggytocht combineren met fluisterboten
 • Of zou het niet leuk zijn om een tochtje te maken op het paard
 • .
  Combinatie E-step
  Eén groep gaat met de buggy`s op pad en een andere groep gaat rijden op de e-step. Onderweg komen we elkaar tegen om te wisselen. De buggy rijders hebben onderweg al eerder een pit stop gehad om te wisselen van navigator en bestuurder.
  Met de huifkar
  Hetzelfde als boven maar nu gaat de groep die niet in de buggy`s maar in de huifkar. Natuurlijk tijdens de stop even koffie of thee drinken met wat lekkers erbij.
  Fluisterboot
  Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat één groep in buggy`s stapt terwijl de anderen in een fluisterboot gaan. Onderweg ergens langs het water treffen we elkaar om te wisselen.
  Paardrijden
  Net als hierboven maar nu niet in een fluisterboot maar actief op een paard en lekker door het bos rijden en genieten van de natuur om je heen. Bij deze combinatie kom je elkaar niet in het bos tegen maar zal de wissel plaats vinden bij het restaurant.
  Meer mogelijkheden
  De boven staande combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk voor de e-steps, de huifkar tochten of de fluisterboten.
  Een hapje en een drankje
  Na alle onspannende inspanningen is het tijd om bij te kletsen. Dit kan uitstekend in ons restaurant met bar. De arrangementen bieden wij aan met koffie en gebak en na afloop een heerlijk uitgebreide barbecue of een warm en koud buffet. We kunnen de arrangementen ook aan bieden met een drie gangen diner.
  De buggytocht bij dit arrangement duurt ongeveer 2,5 uur!